TLAMA GAMES: sólovka Pátek již v květnu

Autor: Mirda-ta | 12.4.2024 | 12

TLAMA games příznačně v pátek oznámilo lokalizaci sólové hry Friday Friedmanna Friese a zároveň jeho historicky nejúspěšnější titul. Hra ponese nepřekvapivě český název Pátek a skladem by měla být koncem května.

Jmenuješ se Pátek a spokojeně trávíš čas na pustém ostrově. Jenomže jednoho dne u ostrova zčistajasna ztroskotá loď a na břeh se vypotácí Robinson. Klid a pohoda jsou tytam. Jestli má mít Robinson alespoň nějakou šanci z ostrova zase vypadnout, musíš ho naučit základy přežití, aby nepodlehl některé z mnoha ostrovních hrozeb. Pokud Robinson na konci hry porazí dva piráty, úspěšně odpluje z ostrova a ty budeš mít zase pokoj...

Pátek je dobrodružství pouze pro jednoho hráče, ve kterém si v průběhu hry vylepšujete dobírací balíček karet. Vaším cílem je překonat pomocí těchto karet hrozby ostrova, získat nové karty a  dovést Robinsona až na konec hry. Musí přežít a vyhrát souboj proti dvěma pirátům. Pokud uspěje, vyhráváte.

Během svého kola se bude hráč pokoušet porážet karty hrozeb hraním bojových karet ze svého balíčku. Pokud je karta hrozby poražená, mění se na kartu boje a přidává se do hráčova balíčku. Není-li poražená, hráč odevzdá několik žetonů zdraví, ale k tomu bude mít možnost odstranit ze hry již zahrané karty boje.



Robinsonovy omezené schopnosti představují ve hře karty. Jestliže Robinsonovy schopnosti lze označit za omezené, jeho zdraví je naopak velmi dobré, takže může záměrně podlehnout několika hrozbám. Pokud má Robinson přežít, musíte s jeho zdravím nakládat obezřetně a správně rozhodnout, které hrozby budete řešit.

Hra nabízí několik úrovní obtížnosti.

Trolí hlídka

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Válka v Říši divů CZ
Válka v Říši divů CZ
Akt. cena: 1590 Kč
Končí za: 13 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas